• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Photoshopem...
PostNapisane: N maja 02, 2010 3:06 am 
Offline

Dołączył(a): N maja 02, 2010 3:05 am
Posty: 2
Witam.
Przy zapisywaniu pliku wyskakuje mi taki błąd:
http://i40.tinypic.com/2rp7m6b.jpg
Po kliknięciu OK program się zamyka. Próbowałem zainstalować od nowa ale problem nie znika.
Mam wersje CS3. Sprawdzałem też wersje CS2 i było to samo.
Wie ktoś co zrobić aby to naprawić?
Zależy mi na szybkich odpowiedziach ponieważ mam kilka projektów do zrobienia.
Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z Photoshopem...
PostNapisane: N maja 02, 2010 6:38 am 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 24, 2005 2:14 am
Posty: 4419
Myślę że to nie problem Photoshopa tylko Windowsa, miałem kiedyś taki problem z przeglądarką, nie pomogło nic, odinstalowałem ją i wywaliłem wszystkie pliki jakie znalazłem po niej, wywaliłem też wpisy z rejestru i nic. Pomogła dopiero reinstalacja systemu.

_________________
Dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. .:. Komercyjnie - FLASH


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Photoshopem...
PostNapisane: N maja 02, 2010 10:21 am 
Offline

Dołączył(a): N maja 02, 2010 3:05 am
Posty: 2
Sprawdziłem na nowym dokumencie i dało się zapisać normalnie.
Ale na tych wcześniejszych plikach które zrobiłem i które teraz muszę zmodyfikować nie da się tego zrobić.
Opisze może bardziej wszystko na temat tych plików.
Mam 10 zapisanych plików PDF. Jeden usunąłem i musiałem wszystkie nazwy od numeru 3 przesunąć do tyłu. Więc pozmieniałem nazwy tych plików, później chciałem je edytować i wtedy po próbie zapisaniu pliku ten błąd wyskakiwał.
Wcześniejsze dokumenty których nazw nie zmieniałem dały się zapisać po modyfikacji.
Co zrobić aby to naprawić?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z Photoshopem...
PostNapisane: Śr lis 10, 2010 4:27 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Cz lis 04, 2010 9:41 am
Posty: 128
Lokalizacja: www.skrypty.pro
miałem ten sam problem, zauważyłem to przy zmienionej lokalizacji ps.exe, nawet chodzilo o sam skrot, dopiero odpalajac .exe w folderze PS-a wszystko działało poprawnie

inna sprawa:
2 wersje ps-a na komputerze z czego jedna została źle zamknieta -> rozwiazanie: odinstalowanie 2 wersji i wgranie tej na ktorej mamy zamiar pracowac


lub tez
w temp ps-a widnieje stara nazwa pliku, po czym gubi sie przy zaladowaniu, albo wrocic do poprzednich nazw albo reinstal

_________________
Profesjonalne Skrypty PHP pomagające w pozycjonowaniu, na których postawisz zaplecze czy własną stronę internetową lub portal.
http://www.skrypty.pro
Obiecany rentowny najlepszy Program Partnerski
http://skrypty.pro/pl/static/program-partnerski.html


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php