Forum webmasterów
http://webinside.pl/forum/

Nie moge zrobic screena filmu
http://webinside.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=17840
Strona 1 z 1

Autor:  Thorus [ So paź 31, 2009 10:33 am ]
Tytuł:  Nie moge zrobic screena filmu

Dziwne pytanie mam bo dziwna sprawa... Otóż jak robie screena filmiku który puszczam przez winampa albo allplayera i wklejam to do photoshopa to jest czarna plama, a jesli filmik trwa to odgrywa mi sie w photoshopie. Mial ktos kiedys takie cos? Czy to jest jakies ustawienie w systemie a moze wirus?

Autor:  zakręcony [ Pn lis 02, 2009 8:17 am ]
Tytuł:  Re: Nie moge zrobic screena filmu

CrystalPlayer jedną z funkcji jest zrzut ekranu ;)

Autor:  kacperos [ Śr gru 30, 2009 5:01 am ]
Tytuł:  Re: Nie moge zrobic screena filmu

Też miałem podobny problem, polecam HyperSnapDX - jest w nim opcja pozwalająca na robienie zrzutów z interfejsów DirectX czyli można robić zrzuty z filmów i gier 3d nawet na pełnym ekranie.

Autor:  krzychos7 [ Śr sty 20, 2010 11:21 am ]
Tytuł:  Re: Nie moge zrobic screena filmu

Żaden wirus ani błąd, po prostu wideo odgrywane jest w tak zwanej nakładce, czyli innym trybie graficznym którego standardowy zrzut ekranu nie "łapie".
Należy użyć odpowiednich programów. Np właśnie tych co zostały już wymienione w tym temacie.
Ja jednak polecam The KMplayer ma on bardziej zaawansowane opcje i jest lżejszy. Używa własnych wbudowanych kodeków dzięki czemu nie trzeba się martwić ze jakiś film nie pójdzie.

Autor:  vi7o [ Pt mar 26, 2010 9:39 pm ]
Tytuł:  Re: Nie moge zrobic screena filmu

Wcisnij PAUZE a następni zrób screen'a. Powinna pomóc, daj znac

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/
Not able to open ./cache/data_global.php