• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nie moge zrobic screena filmu
PostNapisane: So paź 31, 2009 10:33 am 
Offline
Przelotem
Przelotem

Dołączył(a): Pt sty 26, 2007 1:46 am
Posty: 289
Dziwne pytanie mam bo dziwna sprawa... Otóż jak robie screena filmiku który puszczam przez winampa albo allplayera i wklejam to do photoshopa to jest czarna plama, a jesli filmik trwa to odgrywa mi sie w photoshopie. Mial ktos kiedys takie cos? Czy to jest jakies ustawienie w systemie a moze wirus?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nie moge zrobic screena filmu
PostNapisane: Pn lis 02, 2009 8:17 am 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr mar 26, 2008 7:33 pm
Posty: 127
CrystalPlayer jedną z funkcji jest zrzut ekranu ;)

_________________
Oryginalne jcb części zamienne, zawsze aktualne darmowe ogłoszenia i dobre pozycjonowanie białystok. Do zobaczenia!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nie moge zrobic screena filmu
PostNapisane: Śr gru 30, 2009 5:01 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn wrz 07, 2009 12:49 pm
Posty: 12
Lokalizacja: Wrocław
Też miałem podobny problem, polecam HyperSnapDX - jest w nim opcja pozwalająca na robienie zrzutów z interfejsów DirectX czyli można robić zrzuty z filmów i gier 3d nawet na pełnym ekranie.

_________________
Kacper Wierzbicki - kacperos


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Nie moge zrobic screena filmu
PostNapisane: Śr sty 20, 2010 11:21 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pt sty 27, 2006 5:26 pm
Posty: 24
Lokalizacja: Warszwa
Żaden wirus ani błąd, po prostu wideo odgrywane jest w tak zwanej nakładce, czyli innym trybie graficznym którego standardowy zrzut ekranu nie "łapie".
Należy użyć odpowiednich programów. Np właśnie tych co zostały już wymienione w tym temacie.
Ja jednak polecam The KMplayer ma on bardziej zaawansowane opcje i jest lżejszy. Używa własnych wbudowanych kodeków dzięki czemu nie trzeba się martwić ze jakiś film nie pójdzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nie moge zrobic screena filmu
PostNapisane: Pt mar 26, 2010 9:39 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt lut 19, 2010 9:53 am
Posty: 8
Wcisnij PAUZE a następni zrób screen'a. Powinna pomóc, daj znac


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php