• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: N sie 10, 2003 1:01 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 17, 2003 3:50 pm
Posty: 32
Lokalizacja: Olsztyn
jak zapisac obrazek zrobiony w 3ds max studio jako jpeg lub gif????

_________________
Przeżyliśmy najazd szwedzki
Przeżyliśmy i radziecki
Przeżyliśmy BSE
Przeżyjemy i UE


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: N sie 10, 2003 11:31 pm 
Offline
Przelotem
Przelotem
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 14, 2002 12:58 pm
Posty: 208
eksportuj go , albo rób screenshota i zapisz obraz w dowolnym programie graficznym


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: Pn sie 11, 2003 12:45 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 17, 2003 3:50 pm
Posty: 32
Lokalizacja: Olsztyn
eksportowac nie moge (nie ma taiego formatu) a printscreeny sa zlej jakosci.

_________________
Przeżyliśmy najazd szwedzki
Przeżyliśmy i radziecki
Przeżyliśmy BSE
Przeżyjemy i UE


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: Pn sie 11, 2003 1:27 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sie 07, 2003 2:17 pm
Posty: 91
Lokalizacja: Jelenia Góra
Polecam program Swift 3D max v2

_________________
Jedna śmierć to tragedia, milion - to statystyka.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: Pn sie 11, 2003 6:13 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 10, 2002 9:21 pm
Posty: 158
Lokalizacja: 21°41' E | 50°35' N
wyrenderuj a potem z menu (polecenie 'render') zapisz ostatni render jako...

Przy opcjach renderingu można ustawić renderowanie do pliku. Wybiera się format i stopień kompresji.

_________________
.portfolio [||||||||||] 100% complete
.playground in progress


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: Pt wrz 05, 2003 11:44 am 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): So lis 09, 2002 11:21 pm
Posty: 29
Lokalizacja: Kraków
Wystarczy wyrenderować i zapisać jako jpeg tam jest taka dyskietka

_________________
Niech moc będzie z wami


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [eksport grafiki] 3ds max studio 5
PostNapisane: Cz lis 20, 2003 9:23 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt cze 13, 2003 1:34 pm
Posty: 23
Lokalizacja: Katowice // Polska
stworz sobie obiekty w scenie
kliknij na ikone dzbanka - render :)
pokaze sie okienko po chwili wynik koncowy
klikasz dyskietke i zapisujesz co chcesz :)

_________________
________________________________
www.insane.all.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php