• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ładowanie strony do jednego div-a.
PostNapisane: Śr cze 15, 2011 3:09 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr cze 15, 2011 1:06 pm
Posty: 2
Witam wszystkich,

Jestem nowicjuszem w php. Dotychczas zakres moich prac to html,css, flash i grafika.

Mam do Was prośbę o przedstawienie mi prostego przykładu jak zrobić przeładowanie treści podstron do jednego div-a. Może to być zrobione na funkcji include.

I prosiłbym aby w przykładzie były proste url(np. http://www.domena.pl/home.php) lub coś podobnego.

Strona jest prosta 6 zakładek ładowanych w jedno miejsce.

Z góry dziękuję za pomoc.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Ładowanie strony do jednego div-a.
PostNapisane: Wt lip 05, 2011 12:27 pm 
Offline
Nowy
Nowy

Dołączył(a): Pn lis 27, 2006 3:28 pm
Posty: 92
Poczytaj o technologii AJAX.

_________________
SzamanGN
Gladiator


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ładowanie strony do jednego div-a.
PostNapisane: So lip 16, 2011 12:00 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt kwi 23, 2010 12:30 pm
Posty: 16
proste url-e bez regul mod_rewrtie: http://path-of-power.com/php-parse-url- ... ng-url,148

_________________
Czujesz sie zmęczony?; Test N., (kompletny biznes wraz z www) na sprzedaż;


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php