• › Witaj Gościu
  • Jesteś niezalogowany (
  • Zaloguj 
  •  lub  

Logo


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: W jakiej technologii jest to menu ?
PostNapisane: Wt sie 21, 2012 1:52 pm 
Offline

Dołączył(a): Wt lut 14, 2006 5:21 pm
Posty: 4
Lokalizacja: Gdynia
Witam,

Chciałbym was zapytać, w jakiej technologii jest to menu na tej stronie http://www.tokosushi.pl/menu, i jak osiągnąć taki efekt, aby nie przeładowywać nonstop podstrony wraz z całą zawartością pliku html ?

Proszę o pomoc i z góry przepraszam, jeżeli zamieściłem posta w nieodpowiednim dziale.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: W jakiej technologii jest to menu ?
PostNapisane: Śr sie 22, 2012 3:48 pm 
Offline
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt wrz 16, 2003 7:59 pm
Posty: 84
Lokalizacja: Łuków
JQuery http://jqueryui.com/demos/tabs/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Polecamy












Powered by phpBB
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php